Follow Us On

Stvaramo Vaš Savršeni Dom

Personalizirana Arhitektura i Izgradnja Koja Odgovara Vašem Životnom Stilu

Kuća u Zaprešiću

Mi smo tim stručnjaka posvećenih stvaranju domova koji odražavaju vaš stil života i ispunjavaju sve vaše potrebe. Svjesni smo da je izgradnja kuće jedan od najvažnijih projekata u vašem životu i zato smo tu da vam pružimo podršku na svakom koraku tog puta.

Naša misija je dizajnirati i izgraditi domove koji su ne samo estetski privlačni, već i funkcionalni, udobni i dugotrajni. Koristimo najnovije tehnologije i materijale kako bismo osigurali da je svaki dom koji izgradimo energetski efikasan, održiv i otporan na vremenske uvjete.

Bilo da tražite modernu vikendicu, tradicionalnu obiteljsku kuću ili poslovnu zgradu, mi smo tu da vam pomognemo. Nudimo širok spektar usluga, od početnih konzultacija i dizajniranja. Radujemo se što ćemo imati priliku raditi s vama na stvaranju vašeg savršenog doma!

Ulaz Vašeg Doma

Slika koju vidite predstavlja ulaz u jedan od naših nedavno završenih projekata. Ulaz u dom je izuzetno važan, jer postavlja ton za cijeli prostor i pruža prvu dobrodošlicu vama i vašim gostima. Koristili smo materijale visoke kvalitete kako bismo osigurali dugotrajnost i estetiku, a paleta boja je odabrana tako da se savršeno uklapa u opći stil doma.Detalji poput rasvjete i dekoracija su pažljivo odabrani kako bi se postigao osjećaj udobnosti i topline od trenutka kad zakoračite unutra.

Vaš Dom, Vaša Oaza

Na kraju dana, vaš dom je više od samo mjesta gdje živite. To je vaša oaza, prostor gdje se možete opustiti, napuniti baterije i provesti vrijeme sa svojim najdražima. Zato smo u svakom koraku procesa izgradnje kuće posvećeni stvaranju prostora koji nije samo funkcionalan i estetski privlačan, već i koji odražava vaš osobni stil i pruža vam maksimalnu udobnost.

Hvala vam što ste nas odabrali za partnera u ovom važnom životnom projektu. Radujemo se što ćemo vam pomoći stvoriti dom koji će vam pružiti radost i zadovoljstvo godinama koje dolaze.

Share This Project

Arhitekturu sredine je osnovala arhitektica Ivana Igrec Golub s dugogodišnjim iskustvom u izradi projektne dokumentacije za ishođenje dozvola za gradnju, izradu etažnih elaborata, energetskih certifikata i poznavanja zakonske regulative iz područja gradnje.

Arhitektura sredine sa svojim timom vanjskih stručnjaka pruža podršku klijetima od analize mogućnosti gradnje na pojedinim parcelama preko izrade projektne dokumentacije do praćenja gradnje kroz stručni i projektantski nadzor.

Glavna djelatnost tvrtke je arhitektonsko projektiranje i arhitektonske usluge, a s timom vanjskih suradnika nudimo i izradu projekata konstrukcije, geodetske usluge i dizajn interijera.

Arhitektura sredine ima ovlaštenje za rad na projektnoj dokumentaciji za zgrade koje su pod zaštitom Ministarstva kulture.

.

Arhitektura sredine j.d.o.o.

T. +385 91 5590 673

E. ivana@arhitektura-sredine.hr